Αρχική

Καλώς ήρθατε!

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, φίλοι και φίλες του Σχολείου μας,

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, συνεχίζουμε την επικοινωνία μας μέσα από την ιστοσελίδα μας, η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.

Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι να παρέχει, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, πληροφορίες που αφορούν τα δρώμενα στο σχολείο μας, εκδηλώσεις, προγράμματα, εργασίες, καθώς και πληροφορίες για τη φιλοσοφία και τους στόχους μας.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ιστοσελίδα μας θα βρείτε:

  1. Το σχολείο μας: Πληροφόρηση για την ταυτότητα και την ιστορία μας, το προσωπικό και τους μαθητές μας, το σύλλογο γονέων, αλλά και στοιχεία επικοινωνίας με το σχολείο.
  2. Δραστηριότητες: Ανάρτηση των εργασιών των μαθητών μας, ενημέρωση για δραστηριότητες τέχνης, πολιτισμού και αθλητισμού του σχολείου, φωτογραφίες και βιντεάκια από τις σχολικές γιορτές.
  3. Ανακοινώσεις: Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις, επιμορφώσεις, ομιλίες, επισκέψεις του σχολείου μας αλλά και ανακοινώσεις προς γονείς και μαθητές.
  4. Αρχεία: Ανάρτηση υλικού, για δραστηριότητες και εκπαιδευτικά σεναρία. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, με οδηγό το ομαδικό πνεύμα και με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας της εκπαιδευτικής πράξης, δημιουργούν εκπαιδευτικά σενάρια, σύμφωνα με το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών, και τα εφαρμόζουν στην πράξη συμπεριλαμβάνοντας πολλές καινοτόμες ιδέες. Επιπλέον, ανάρτηση ποικίλων αρχείων με θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους γονείς.
  5. Σύνδεσμοι: Χρήσιμοι σύνδεσμοι για να περιηγηθείτε όσον αφορά την εκπαίδευση, τα διάφορα επιστημονικά πεδία, τις ψηφιακές εγκυκλοπαίδειες, τα ελληνικά μουσεία, τις διάφορες υπηρεσίες, την υγεία, αλλά και να κατεβάσετε τα ψηφιακά σχολικά βιβλία για κάθε τάξη του Δημοτικού σχολείου, με αρκετό υποστηρικτικό και βοηθητικό υλικό που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Φιλοδοξούμε να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα μας πολύ περισσότερες δυνατότητες όπως, ψηφιακές ασκήσεις, αλλά και άλλες μορφές σύγχρονης και ασύγχρονης επικοινωνίας, μηχανές αναζήτησης και πολλά άλλα.

Στο email του Σχολείου μας (mail@10dim-kater.pie.sch.gr) θα δεχτούμε με πολλή χαρά προτάσεις, αλλά βέβαια και παρατηρήσεις, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε την ιστοσελίδα μας ακόμα καλύτερη, με σκοπό να λειτουργήσει σαν ένας ζωντανός κόμβος επικοινωνίας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την προηγούμενη ιστοσελίδα του σχολείου μας στη διεύθυνση: https://sites.google.com/site/10odskaterinis/.