Εγγραφές στο μουσικό γυμνάσιο

Σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων εγγράφονται μαθητές, απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων, ύστερα από επιλογή, που διενεργείται το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου. Στη διαδικασία επιλογής δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Ν. Πιερίας και δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις. Σκοπός της διαδικασίας επιλογής είναι η ανίχνευση κλίσεων, ενδιαφερόντων και δεξιοτήτων των μαθητών στη Μουσική. Γενικά για την φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο δεν απαιτούνται προηγούμενες μουσικές γνώσεις
Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής θα πρέπει να υποβληθεί σχετική αίτηση στο σχολείο από τον γονέα/κηδεμόνα του μαθητή ή της μαθήτριας μέχρι 31 Μαΐου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του Covid-19, αλλά και για την διευκόλυνση των γονέων και κηδεμόνων, για την υποβολή της αίτησης δεν απαιτείται η προσέλευση στο σχολείο. Και οι φετινές αιτήσεις θα υποβληθούν κυρίως ηλεκτρονικά.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στο έγγραφο που ακολουθεί αλλά και κατά τη διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο ανοικτό αμφιθέατρο του Πάρκου Κατερίνης στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης από την Δευτέρα 9 έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου καθημερινά στις 20:00, όπου θα πραγματοποιηθεί και μικρή ενημέρωση σχετικά με το πλαίσιο λειτουργίας των Μουσικών Σχολείων και τις διαδικασίες εισαγωγής.

Για πληροφορίες και τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του σχολείου (2351031444) ή στο κινητό του Διευθυντή (6930478469)

Download (PDF, Unknown)