Συγχαρητήρια στη Μέριμνα παιδιού Κατερίνης!

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια μέρα ατόμων με αναπηρία, η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης διοργάνωσε για 7η χρονιά το καθιερωμένο τουρνουά UNITY, διαδίδοντας το μήνυμα της ισότητας και της αλληλεγγύης.

Ένα τουρνουά που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από άλλες μεγάλες διοργανώσεις, γεμάτο ένταση, διασκέδαση, συγκίνηση, χορό και τραγούδι! Μαθητές/τριες ειδικών και τυπικών σχολείων σχημάτισαν μικτές ομάδες καλαθοσφαίρισης και συναγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα και αθλητικό πνεύμα, μαζορέτες μας διασκέδασαν κατά το ημίχρονο του παιχνιδιού, ενώ ομάδες παιδιών μας τραγούδησαν στη νοηματική.

Η Μέριμνα παιδιού Κατερίνης βράβευσε όλους τους συμμετέχοντες ενώ μοίρασε μπαλόνια και κόρνες στα παιδιά που παρακολούθησαν τον αγώνα. Επίσης, προσέφερε φαγητό και νερό στους αθλητές που συμμετείχαν.

Στο τουρνουά αυτό έλαβε μέρος και το σχολείο μας. Τα παιδιά μας έφτιαξαν πανό με συνθήματα για τη διαφορετικότητα και την ισότητα, συμμετείχαν αθλητικά στη μoβ ομάδα και τραγούδησαν στη νοηματική το τραγούδι: «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο». (Δείτε το σχετικό βίντεο, πατώντας εδώ.)

Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, μια γιορτή της ισότητας και της διαφορετικότητας, μια γιορτή της συμπερίληψης! Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για μια υπέροχη ζωή που θα μας συμπεριλαμβάνει όλους καθημερινά!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14